Tinc una targeta-regal o un cupó

Si t’han regalat una targeta-regal de La Patent aquí t’expliquem com pots canviar-la per el teu curs de cuina presencial o online.

Què taller puc escollir?

La targeta-regal equival a un cupó per un determinat import econòmic. L’import de la butlleta canvia en funció del que decidís la persona que et va regalar. Si vols saber l’import de la teva cupó contacta amb nosaltres .

Mitjançant la nostra web pots reservar qualsevol taller presencial en el nostre espai de Barcelona o bé optar a la compra d’un o diversos cursos en línia .

Si has fet una reserva a un dels nostres cursos presencials o has comprat un dels nostres cursos online i encara et sobren diners perquè el teu cupó és d’un import superior pots guardar la diferència per fer una altra activitat o bé adquirir alguns dels nostres cursos on line .

Si el cupó és d’import inferior a l’taller que vols fer o vols venir acompanyat / a pots pagar la diferència en el moment de fer la reserva .

Caduca la targeta que m’han regalat?

No, la targeta no caduca mai.

Com faig la reserva?

En primer lloc, navega pel nostre catàleg de cursos presencials o la nostra oferta d’ cursos en línia per escollir el que vulguis. Realitza el procés normal de reserva fent clic a “reservar la meva plaça” i omple les dades que et demani. Abans de pagar, et demanarà que introdueixis un cupó-descompte. Escriu el teu codi i aplica els canvis i veuràs que automàticament se’t descomptarà l’import de la targeta-regal. Si no funciona, o tens qualsevol problema, contacta amb nosaltres .

Pots escollir diverses places, en un o diferents cursos, comprar cursos presencials i online, afegint-ho a la teva “carret de compra”, aplicar el cupó i pagar la diferència en el moment de fer la reserva. El pagament podràs fer-ho mitjançant PayPal, targeta de crèdit o transferència bancària. Podràs veure més detalls sobre el procés de pagament en el moment de fer la reserva.

Em van regalar un taller però he perdut la targeta i el codi

No et preocupis. Quan ens encarreguen una targeta-regal demanem el nom de la persona a la qual l’hi regalen. Contacta amb nosaltres i intentarem localitzar el teu regal i ajudar-te perquè puguis fer una reserva.