Teambuildings gastronòmics

Publicado por

Teambuilding gastronòmic, la manera més exquisida de motivar el teu equip

Cuinar ens transporta a un ambient confortable i familiar.

El sentiment de pertinença a l’empresa és una cosa purament emocional.

Per alimentar-lo, hem d’allunyar de l’ambient de cada dia i de les quatre parets de sempre i entrar en un ambient que faciliti crear un estat de confiança, de relax, de ser un mateix.

Útil per: Moments de canvi a l’empresa o abans d’una punta de treball on serà necessari una empenta extra. També com a forma original de canviar el típic sopar d’estiu o Nadal en què només parles amb les dues persones que et toquen a la banda.

Les activitats de Team building culinari, a més de propiciar un lloc de reunió i trobada entre els participants, constitueixen en si mateixes una oportunitat de desplegar tots els nostres recursos : Des de la planificació de la feina a la competitivitat saludable o la cohesió com a grup.

COHESIÓ DE GRUP

Empreses o equips que han passat per un moment difícil.

És molt divertit: Si la classe està ben conduïda el temps passa volant, t’ho passes bé, descobreixes coses noves dels companys, i tots ens humanitzem i desestresamos, també els directius. Útil per a tot : Però especialment per equips desanimats i per a empreses que han passat o passen per un moment difícil.

Necessites inspiració?

Vols que preparem una proposta per a la teva celebració o activitat d’empresa?