Com són els tallers recomanats per a principiants

Alguns dels nostres tallers estan més recomanats per a principiants a la cuina. Això no vol dir que la resta de tallers no siguin adequats per als menys cuinetes, perquè els nostres professors són grans cuiners i sabran adaptar el ritme i profunditat de les explicacions i receptes a el nivell individual de cada participant . Tingues en compte, a més, pràcticament tots els nostres tallers són pràctics .

No són tallers per a principiants perquè siguin més o menys fàcils sinó pel seu objectiu. Els tallers més recomanats per a principiants estan especialment enfocats a aprendre habilitats de cuina per a cada dia i no tant receptes d’una determinada especialitat o origen internacional. En tot cas, a La Patent volem que gaudeixi al voltant d’una taula així que ens assegurarem que puguis participar i aprendre, però sempre de forma amena i relaxada.

Un exemple: en un taller recomanat per a principiants com el curs d’iniciació a la Cuina de Mercat el dia que treballem “peixos” parlem sobre com distingir i triar un bon peix, com netejar-lo, com conservar-lo, capacitats nutritives … i després passem ràpidament a la part pràctica en la qual fem tres diferents receptes orientades a tècniques i cuinem diferents peixos amb diferents tècniques de cocció: planxa, escabetx, forn … Fem diverses receptes diferents però posem més èmfasi en la tècnica perquè després a casa et puguis defensar bé amb qualsevol tipus de peix fresc. En un taller de peixos avançats buscarem elaboracions més sofisticades on la recepta en si és més important però no és que no puguis fer-ho si no domines el peix a la planxa, simplement en aquest tipus d’activitat aprendrem una mica més elaborat.

A més, pensem que sovint la gent que té menys experiència a la cuina vol aprendre trucs i receptes per començar a preparar els seus propis plats i menjar de forma més sana i casolana . Per això també diem que els tallers i cursos de cuina per a cada dia són apropiats per a principiants.

però si ets un cuiner de pro, de debò estem segurs que també t’agradaran i aprendràs coses noves . La nostra experiència demostra que en tots els tallers en general poden cuinar junts persones amb diferents nivells a la cuina. Els que tenen més experiència aprenen trucs o descobreixen ingredients menys coneguts, i els menys iniciats es queden més amb les tècniques fonamentals per a gaudir de la cuina a casa.

En molt pocs casos alguns tallers són de nivell clarament avançat, però això ho indicarà de forma clara en la informació detallada de taller.

Per descomptat, en aquests i en altres tallers com els de sibarites o cuina internacional pots venir per gaudir d’una bona experiència gastronòmica sense preocupar massa de les receptes. Tingues en compte que tots els nostres cursos inclouen un generós esmorzar o sopar amb vi i altres begudes.

I si és per regalar?

Si t’interessen els tallers per regalar a algú, tingues en compte que amb les nostres targetes-regal l’altra persona podrà triar el taller que més li interessi, de qualsevol tema o data, així que podrà triar l’activitat que més s’adapti al seu nivell.

Tens més dubtes?

Si vols, pots consultar opinions reals sobre les nostres experiències per conèixer més de prop com ho han viscut altres. Si tens dubtes sobre quins tallers poden ser més adequats per a tu contacta amb nosaltres i t’orientarem encantats.

També pots mirar les preguntes freqüents .