M’interessa el curs intensiu però no puc venir a alguna sessió

Si t’interessa el curs intensiu de cuina de mercat o el curs intensiu avançat de cuina de mercat, que duren diversos dies, però no pots venir a alguna sessió, no hi ha cap problema.

. Si ja has vist les dates i saps que hi ha algun dia que no podràs venir, avisa’ns quan facis la reserva Veuràs un camp de comentaris en el moment de reservar- i podem proposar-te que facis aquesta sessió en una altra data, fer una sessió similar, fer-te un cupó perquè ho canviïs per qualsevol altre taller que et vingui de gust, o no cobrar la part proporcional a la sessió que no facis. Les opcions són molt flexibles i no has de decidir-ho ara .

Si sobre la marxa tens algun problema durant el curs i un dia en concret no pots venir, no et preocupis, tens fins 72 h abans de cada sessió per fer canvis o devolucions, d’acord amb la nostra garantia de cancel·lació .

Tingues en compte que en els cursos intensius cada dia està dedicat a un ingredient o tècnica, així que podràs seguir el fil de el curs perfectament encara que faltis un dia. En tot cas et donarem el material didàctic de tot el curs i sempre pots fer qualsevol tipus de consulta a la professora.