Condicions de venda

La contractació i utilització de serveis de la Patent suposa la plena acceptació de les següents condicions.

Reserves i mètode de compra

La Patent publicarà periòdicament l’oferta disponible de tallers i cursos a la seva pàgina web i en el seu establiment comercial, així com el preu de cadascuna de les places per a cada convocatòria.

Tots els preus inclouen IVA.

La reserva de places es pot fer a través de la mateixa pàgina web, pagant amb targeta de crèdit amb passarel·la de pagament segur, paypal o transferència bancària. La reserva també pot realitzar-se presencialment a l’establiment comercial de la Patent.

Per mantenir el dret d’ús de plaça és imprescindible haver abonat la totalitat de l’import corresponent, per les vies assenyalades, prèviament a l’inici de taller. Les reserves abonades mitjançant transferència bancària només seran efectives quan es verifiqui la correcta recepció dels fons.

La Patent garanteix haver adoptat les mesures de seguretat oportunes per impedir l’accés a tercers d’informació confidencial o bancària que comprometés la seguretat dels seus clients.

Després d’efectuar una reserva en una activitat, el client rebrà un correu electrònic a l’adreça indicada durant el procés de compra confirmant els detalls de la seva compra. Es recomana conservar i presentar aquest correu a l’inici del taller com a justificant de reserva. En cas d’efectuar una reserva i no haver rebut la confirmació, caldrà posar-se en contacte urgent amb La Patent per a solucionar qualsevol incidència. Recorda que és possible que el correu hagi quedat atrapat en filtres de correu brossa.

Canvis i cancel·lacions

Els canvis i cancel·lacions estan protegits per la nostra garantia i condicions de cancel·lació .

Participació en els tallers

Per a la participació en els tallers es recomana acudir amb una antelació mínima de cinc o deu minuts. No cal portar cap tipus de material, llevat que s’indiqui el contrari en la descripció específica d’una activitat determinada.

En cas que un client tingui algun tipus d’al·lèrgia alimentària ha de notificar al professor que imparteixi cada taller a l’inici de la mateixa. Davant al·lèrgies d’especial incidència o gravetat es recomana sol·licitar informació prèvia a la reserva de plaça.

La Patent no es fa responsable de qualsevol tipus d’incidència derivada de l’consum d’aliments contraindicats per a persones amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries.

Privacitat i protecció de dades

La reserva d’una plaça indica l’acceptació de la nostra política de privacitat i condicions generals de protecció de dades.