cursos presencials

S'estan mostrant 69 resultats

  • Curs intensiu de cuina de mercat. Inici novembre 2

    5 sessions

    250
  • Curs intensiu avançat de cuina de mercat Inici 3 nov

    5 sessions

    250
  • Curs intensiu de pastisseria. Inici 20 setembre

    By Víctor Gonzalo de MASTERCHEF

    145
  • batch cooking

    Cuinar un sol dia per a tota la setmana és possible

    55
  • Iniciació a l’sushi

    Bases tècniques, ingredients i tipus de sushi

    50
  • cuina Italiana

    Els plats italians més tradicionals

    50
  • Experiència gourmet de cuina amb foie

    Per als amants de l'foie

    60
  • tapes Creatives

    Receptes creatives amb efecte: Wow!

    55
  • Plats amb estrella Michelin

    Per als més sibarites

    60
  • Cuina healthy & “realfood”

    Receptes saludables i saboroses amb aliments "realfood"

    50
  • ramen

    La recepta fetitxe més popular del Japó

    50
  • Cuina fàcil per tupper

    Aquest curs té regal!

    50
  • Cuina amb pasta fresca artesanal a la italiana

    50
  • cuina vegetariana

    ¡Saludable, energètica, atractiva i plena de gustos!

    50
  • Temps de bolets, receptes de tardor

    Aprèn a treure'n partit!

    55
  • Cuina fàcil i resultona

    Receptes senzilles amb les de quedar bé amb Sofia Janer de MASTERCHEF

    55
  • arrossos gourmet

    De diferents varietats i tècniques de cocció

    50
  • cuina coreana

    Energia, equilibri i elegància en cada plat

    50
  • Cuina mediterrània de mercat

    Un complet menú per a cada dia

    50
  • Iniciació a el pa: Pans per cuidar-

    Amb farines ecològiques

    50
  • Arrossos d’autor (Edició Premium)

    Receptes per a sibarites

    60
  • cuina Mexicana

    Un món de colors i olors que et faran vibrar

    50
  • Cuina Vegana gourmet

    100% vegetal i sense gluten

    55
  • Iniciació a la cuina japonesa

    Més enllà de l'sushi

    50
  • receptes festives

    Per triomfar en ocasions especials

    60
  • cuina molecular

    Tècniques culinàries de la nova era gastronòmica

    60
  • postres vegans

    Postres originals i saludables aptes per a tots

    50
  • Cuina d’avantguarda

    La sorprenent cuina dels cinc sentits

    60
  • Emplatat i estètica culinària. FoodStyling amb Eva Hausmann

    Volum, color i contrast

    65
  • La cuina de l’àvia 2.0

    ¡Tradició amb fonament!

    50
  • cuina Àrab

    Deixa't seduir per una de les gastronomies més riques

    50
  • Cuina catalana renovada

    Plats tradicionals actualitzats

    55
  • cuina thai

    'Deliciosa, Exòtica, Fàcil i Saludable!

    55
  • Izakaya, les tapes de la taverna japonesa

    ¡Delicioses!

    50
  • Taller i tast de gin tònics

    Secrets d'un bon gintònic

    55
  • curris

    Els cuinarem i coneixerem la seva història

    55
  • cuina peruana

    Plats típics d'una de les cuines més suggerents

    55
  • Cuina asiàtica en quatre plats

    Un suculent recorregut

    50
  • Tàrtars i ceviches

    Una forma sofisticada d'apreciar el producte

    55
  • Cuina amb llegums

    Tècniques, trucs i pràctica

    50
  • Pans creatius amb Daniel Jordà

    Love is in the bread

    65
  • “Street Food” autèntica Índia

    ¿Anem de viatge?

    50
  • Receptes Exprés per sorprendre

    Senzilles i sorprenents

    50
  • Brous i fons

    Imprescindible per a una bona salsa o "brodar" els teus arrossos

    50
  • Salses i sofregits

    Descobreix els secrets d'una bona salsa!

    50
  • Cuina amb carns

    Coneixements i tècniques de cuina amb carns

    50
  • Cuina amb peix i productes de la mar

    Tècniques, trucs i pràctica

    50
  • Cuina amb ous

    Un ingredient molt versàtil i present a la cuina

    50
  • Cuina avançada amb carns

    Tècniques, trucs i pràctica

    60
  • Cuina avançada amb peix

    Tècniques, trucs i pràctica

    60
  • Carrot cake, xarxa velvet i trufes de xocolata i et matcha

    50
  • Pastís sacher, lioneses de nata i pastís tatin

    Iniciació a la pastisseria

    50
  • Lemon peu, flam parisien i mousse de xocolata amb crumble de cacau

    50
  • Tiramisú, pastís de santiago i brownie amb nous de pequen

    50
  • Tortell de Reis

    El dolç més esperat d'aquestes festes

    50
  • Cheesecake, pastís de crema cremada i galetes de xocolata

    50
  • Pastís de maduixes, cake de llimona (travel cake) i coulant de xocolata

    50
  • Tècniques de tall a la cuina

    Émincer, ciseler, brunoise ...

    50
  • Cuina Nikkei i Chifa

    La influència de la gastronomia asiàtica al Perú

    60
  • Dim Sum, les tapes xineses

    Amb diferents masses i farcits

    50
  • Zoodles de verdures

    Els noodles Veggies més de moda

    50
  • Tapes i platets mariners

    Tapes marineres amb el millor producte 'i un resultat de 10!

    55
  • Taller maridatge de cerveses artesanals

    Maridades amb tapes

    50
  • Sushi avançat per a valents

    Perd la por a l'ganivet!

    55
  • Cuina renovada amb bacallà

    Tradicional i creativa

    60
  • hamburgueses gourmet

    Per als més sibarites

    50
  • Gaspatxos, smoothies i sopes fredes

    Cuina estiuenca d'autor

    50
  • Cuina de la bona per a adolescents amb “Escape Room”

    inclou gastro-experiència "Escape Room"

    250
  • ramen en línia

    10