Com funcionen els tallers

tallers i cursos presencials pràctics

Tots els nostres cursos presencials estan pensats per a adults i són pràctics i participatius , cuinem entre tots . Tant l’espai com la dinàmica en grup estan pensats perquè participis en l’elaboració de tots els plats, perquè no ens agrada venir simplement a mirar .

Funcionament general dels cursos presencials

Quan arribis a La Patent trobaràs tot preparat per cuinar, i et deixarem un davantal i un dossier amb les receptes impreses o continguts i trucs sobre el tema amb el qual estiguem treballant.

Quan comencem a cuinar i tinguem en marxa les elaboracions t’oferirem una copa de vi o una beguda . L’habitual és que el xef encarregat de taller faci una introducció sobre el contingut de l’taller i comenteu les receptes i ingredients amb què treballarem. Sempre treballem amb ingredients frescos de mercat de primera qualitat, perquè sabem que influeixen molt en el resultat i sabor final. en els tallers més recomanats per a principiants ens solem estendre una mica més en aquesta part i aportar més qüestions relacionades amb tècniques i habilitats de cuina.

I de seguida a cuinar! En funció de les receptes i de el nombre de participants distribuirem la feina per grups o tasques o cada participant treballarà de forma grupal o individual en l’elaboració del seu propi plat. Això és més comú en els tallers de sushi o en els de rebosteria , Per exemple, però depèn de cada activitat.

La durada del taller varia entre uns i altres però l’habitual és que sigui de entre 2 hores i mitja i 3 hores . Com volem passar-ho bé mentre cuinem, alguns grups triguen una mica més perquè estan xerrant o coneixent-se, o per les preguntes o comentaris amb el professor.

En el cas d’organitzar una activitat privada o una celebració gastronòmica, és possible que el format variï perquè el adaptem a les teves necessitats o la dinàmica de grup.

Sopar o dinar inclòs (veure condicions Covid19)

Després de cuinar el preparat, compartirem un bon àpat tots junts. Sempre cuinem en quantitats suficients per a tothom, que acompanyem de begudes i un bon vi. No és un tast o degustació, ‘Després de dues hores a la cuina et mereixes menjar bé! En els tallers de cuina fàcil per tupper o en alguns rebosteria, la idea ja és canviar el sopar per plats preparats per emportar.

Tens dubtes?

Si tens algun dubte pots consultar la ajuda i preguntes freqüents o contactar amb nosaltres . Estarem encantats d’ajudar-te.