cooking workshops i activitats de teambuilding

experiències gastronòmiques i activitats participatives per a empreses

teambuilding workshops

Treballar col·laborativament a la cuina és molt enriquidor per desenvolupar la cohesió i habilitats de treball en grup de molts equips, i poden construir activitats específiques a mida de cuina creativa, cuina a cegues o reptes i competicions de compra i elaboració.

Presentacions a bloggers i premsa

Tant si tens un producte relacionat amb la gastronomia com si no, acompanyar una presentació d’una experiència gastronòmica t’ajudarà a cultivar la relació amb els teus contactes, des d’un espai bonic i cèntric.

experiències gastronòmiques

Amb una gran varietat de temàtiques, vam dissenyar experiències de cuina amb un component més lúdic en el qual l’eix sigui gaudir d’un dinar o sopar diferents, passant una estona divertida en grup fora de l’oficina.

Viatges i incentius

Un taller per gaudir de la gastronomia local de forma divertida i autèntica no pot faltar en un viatge d’incentius o per a grups de visita a la ciutat. Participa en un dinar o sopar de qualitat en el que els teus convidats podran estar en contacte amb els nostres cuiners, aprendre sobre cuina i gaudir amb els millors ingredients locals.

reunions originals

Sovint, canviar de context i allunyar-se de les obligacions quotidianes pot millorar els resultats d’una reunió o presentació. A La Patent, comptem amb un espai de 99m2 diàfans amb una una taula de treball, projector o pissarra que permeten desenvolupar presentacions i reunions en un entorn original.

Lloguer d'espais i rodatges

La Patent permet desenvolupar tot tipus d’activitats, rodatges , Sessions fotogràfiques … un espai ampli amb sostres alts fàcilment adaptable a diversos usos i on es pot treballar de forma molt còmoda.

Professors i ingredients de primer nivell

Cuidem la qualitat de les experiències que organitzem. Treballem amb cuiners professionals amb grans habilitats per dinamitzar grups i amb els millors ingredients de mercat per aconseguir la màxima qualitat dels resultats.

Grups de totes les mides

Hem organitzat workshops per a 8 convidats o esdeveniments amb 220 persones cuinant a el mateix temps. Treballem al nostre local a Eixample, in-company oa bonics espais amb els quals col·laborem.

Podem treballar amb diferents temàtiques de cuina de mercat o internacional, còctels, “MASTERCHEF”, vins, còctels, tapes …; en diferents idiomes … Ens adaptem a les teves necessitats.

Pots confiar en nosaltres

En els nostres sis anys d’història han cuinat amb nosaltres més de 30.000 persones i hem organitzat activitats de teambuilding o esdeveniments a Barcelona per més de 320 empreses de primer nivell.

Tant si ets una agència d’esdeveniments, publicitat o relacions públiques, una productora, un responsable de màrqueting o de recursos humans … sabem que organitzar activitats per a una empresa pot suposar moltes gestions. Venim d’aquest món, parlem el teu idioma i sabem resoldre-ho tot de forma senzilla, eficient i atenta.

Coaching i teambuilding professionals

Si vols un servei més avançat podem combinar les sessions de cooking en equips amb un altre tipus d’activitats formatives i de desenvolupament d’habilitats, liderades per un coach professional.

algunes de les empreses que han confiat en nosaltres