cooking party i esdeveniments privats

celebracions i experiències gastronòmiques a mida en un espai exclusiu per a tu

Cooking party

Organitza amb nosaltres la teva celebració o esdeveniment amb amics. Podem celebrar aniversaris, trobades familiars, comiats de solters, sopars amb amics … Qualsevol activitat relacionada amb la cuina i la gastronomia té cabuda a La Patent. I si sou molts, podem organitzar-també en bonics espais col·laboradors més grans.

Tasts i experiències gastronòmiques

Tant si tens clar el que vols com si necessites inspiració, mentre t’agradi el bon menjar i gaudir al voltant d’una taula, La Patent és per a tu. Podem organitzar activitats de cuina, tasts de vi i còctels però també de cervesa artesanal, formatges, olis o classes temàtiques.

Activitats per a empreses

Sovint, canviar de context i allunyar-se de les obligacions quotidianes pot millorar els resultats d’una reunió o presentació i fomentar la col·laboració i la participació entre companys de treball, clients i proveïdors … Estarem encantats d’ajudar-te amb lloguer d’espais i activitats per a empreses .

Professors i ingredients de primer nivell

Cuidem la qualitat de les experiències que organitzem. Treballem amb cuiners professionals amb grans habilitats per dinamitzar grups i amb els millors ingredients de mercat per aconseguir la màxima qualitat dels resultats.

Un espai agradable i cèntric

Comptem amb un espai de 99m2 diàfans amb una gran illa de cuina i una taula de treball que permeten gaudir de cada taller de forma còmoda per a activitats de fins a 25-28 persones. El senzill estil industrial del nostre local està pensat per convertir els nostres convidats protagonistes de el lloc.

Estem a l’Eixample, en ple centre de Barcelona, molt a prop de les parades de metro d’Hospital Clínic i Urgell, amb nombroses parades d’autobús, bicing i aparcaments.

Varietat de temàtiques

Podem crear una gran varietat d’activitats culinàries, des de tallers més convencionals de cuina tradicional per a famílies fins a propostes de cuina fusió amb les que reptar als nostres xefs. Fes una ullada a les nostres propostes de cursos i tallers per inspirar o Sorpren amb la idea que tinguis entre mans.

Tothom queda encantat

Està lleig parlar de nosaltres mateixos però cal reconèixer que tothom surt encantat dels nostres tallers i activitats privades. Fes una ullada a opinions sobre La Patent .