Política de protecció de dades

De conformitat amb el que disposa el reglament europeu de (UE) 2016/679, conegut com Regulació General de Protecció de Dades (RGPD), La Patent Barcelona SL informa que les dades personals facilitades de forma voluntària a l’emplenar aquest formulari quedaran incorporades de forma confidencial en un fitxer automatitzat de tractament de dades propietat de La Patent Barcelona SL.

Així mateix a l’registrar-se o enviar qualsevol tipus de sol·licitud d’informació o realitzar una reserva o compra, l’usuari presta el seu consentiment perquè La Patent utilitzi les seves dades personals amb la finalitat d’informar sobre serveis o productes que poguessin ser del seu interès, respectant, en tot cas, la legislació actual.

Podrà exercir els seus drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a La Patent Barcelona SL per correu postal dirigit a La Patent, Villarroel, 123, Barcelona o per correu electrònic escrivint a hola@la-patente.es.

A més, La Patent informa que mitjançant la navegació pel nostre lloc web, emmagatzemarem cookies publicitàries al teu ordinador que ens permeten conèixer-te millor i que en cap cas podrem associar a les teves dades personals, identificatives o de contacte. El nostre partner de publicitat, Google i altres, utilitzarà aquestes cookies per incloure missatges publicitaris basats en la teva navegació a La Patent en altres webs. En qualsevol moment pots oposar-te a l’ús d’aquest servei amb un simple clic visitant aquest enllaç .