Condicions COVID-19

Noves mesures generals de praxi, seguretat i higiene

A La Patent sempre hem seguit exhaustivament els protocols d’higiene i neteja APPC (anàlisi de perill i punts de control crítics) propis del nostre sector. En el context actual (covid-19) hem implementat les normatives actuals marcades pel ministeri de Sanitat aplicant el PROTOCOL ESPECIAL COVID-19 DE PREVENCIÓ I SEGURETAT.

Condicions generals:

• Aforament reduït i reorganització de les distàncies (S’aniran adaptant en funció en que avancin les diferents fases). Es necessita que perquè el curs es realitzi haurà de tenir un mínim de el 70% de l’total de les inscripcions de la seva capacitat, en cas contrari serà cancel·lat i se li facilitarà a el client un bo (sense caducitat) perquè pugui inscriure en un altre curs a endavant.
• Tots els assistents a les activitats han de seguir el protocol i aplicació de normativa.
• Per accedir a l’espai els assistents han d’arribar i romandre en el curs amb la seva màscara posada mentre es cuina. La mascareta ha de ser homologada (quirúrgica o FP2).

• A l’arribada caldrà: rentat de mans + gel hidroalcohólico.
• A cada assistent se li oferirà, un got, dossier i bolígraf (aquests hauran de ser d’ús individual i mantenir-se per a tota la sessió).
• Els cursos de cuina seran participatius.
• La Patent es reserva el Dret d’Admissió si per algun motiu a l’arribada o durant el desenvolupament de el curs els assistents no adopten les mesures de el protocol establert; perdent -en aquest cas- l’opció a realitzar o recuperar el curs adquirit.

Pràctiques de cuinat:

• La COVID-19 no és una malaltia de transmissió alimentària, però hem de contemplar una remota possibilitat de contaminació creuada, de manera que:
• El xef s’haurà ocupat de rentar i desinfectar els vegetals, fruites i hortalisses amb desinfectant alimentari homologat i tindrà preparada tota la mise en place.

• Puntualment i per responsabilitat, a causa de l’actual situació de covid-19, oferim 2 opcions:

1) quedar-se a degustar les elaboracions al nostre espai (els assistents s’asseuran amb espai suficient entre ells)

2) opció “take away” oferint tuppers sol ús per dur-se a casa les elaboracions.

La Patent és una escola de cuina i no té permisos de producció, és per això, que en el moment de portar-les elaboracions fora de el local, es eludeix de responsabilitat a La Patent Barcelona, en cas de patir alguna intolerància o intoxicació per això. L’usuari a l’arribada a l’taller d’emplenar un formulari d’auto-responsabilitat.

Neteja i desinfecció:

• El nostre Staff estarà dotat d’EPI.
• Desinfecció de mercaderies a la seva recepció.
• Intensificació de les tasques de neteja i desinfecció diàries d’espais comuns. Ventilació i desinfecció de l’aula abans i després de cada taller, amb desinfectants hidroalcohòlics homologats.
• Intensificació de les tasques de neteja i desinfecció d’elements susceptibles de ser agafats o utilitzats amb freqüència. Material de cuina i parament (cristalleria, vaixella …) desinfectat segons protocol de temperatures de rentat i material d’un sol ús en alguns casos.
• Increment de neteja i desinfecció de lavabos.